Avançem cap el Nadal

El curs 2023-2024 ja fa un temps que va començar i Terral s’omple cada dia d’alumnes de totes les edats que treballen alegrement amb l’ajut de les voluntàries que resulta imprescindible per dur a terme el nostre projecte.

La tardor és amb nosaltres, tot i que no ho sembla, i ja sabem dates d’exàmens, notes de controls, presentacions de projectes, etc. Ens agradaria molt que tothom arribés al final del primer trimestre amb les millors valoracions escolars. Per tal de motivar-nos ja ens han anunciat que aquest any els Reis passaran per Terral!!

Què bé!!

Estem escrivint les nostres cartes per tal de què els Mags tinguin una idea força clara del què agradaria a cadascú. Procurem que les nostres cartes estiguin ben presentades i sense faltes d’ortografia, perquè sabem que així donem una alegria als Reis. Les voluntàries també ens ajuden en això.

En les diverses activitats anem preparant el Festival de Nadal que serà el  18 de desembre.

Ens agrada preparar el Nadal! Sempre és bo trobar-se amb les famílies per passar una bona estona junts. Compartim teatre, cançons, nadales, torrons, polvorons i també brindem amb cava ;)!

Sol haver-hi (com no!) alguna rifa interessant i… a veure a qui li toca!!

M’encanta aquest Festival perquè tothom ho passa bé i és un bon moment per poder conèixer els pares i les mares de les nenes amb les que compartim tantes estones.

♥ BON NADAL ♥

 

Texte : Ana Mª Morera (voluntaria)

0 Comments

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *