Familias sin fronteras

Tots formem part d’una família i és el tresor més gran que qualsevol ésser humà pot posseir. No cal esperar que sigui perfecta per a estimar-la, perquè cada família malgrat defectes, és vital per als fills.

Si es té un negoci, s’intenta millorar-lo, que progressi, i això està molt bé. Però, quin és el negoci més important que s’ha de tirar endavant? què és el que més hagués d’importar? Amb seguretat es pot respondre que la família…
i a Terral reconeixem el valor que té per als pares, doncs en portar a les seves filles cada tarda, demostra l’interès a voler el millor per a elles.

Per això, en Terral, intentem aportar el nostre granet de sorra per a ajudar-los a aconseguir el vostre projecte personal que sempre passa perquè vostres fills siguin feliços i bones persones.

Ajudar-vos sí!, però sense oblidar que el més important sou vosaltres, els pares; sense vosaltres ningú pot aconseguir res amb les nenes. Per això, sou el més important de Terral i us proposem per a optimitzar aquest tresor tan gran el següent:

• El primer és voler a cada fill amb la seva personalitat única.

• Seguir cada vegada amb més il·lusió, les reunions de pares i les activitats formatives que es proposen cada trimestre.

• Parlar entre vosaltres i aprendre a escoltar-vos. I també val la pena, parlar i escoltar persones expertes en família, no sols perquè han estudiat sinó perquè tenen molta experiència i poden donar-vos suport a superar els reptes que es van presentant.

• A més, per a qui pugui, hi ha una activitat interessant que es fa en un local de l’església de Santa María de Montalegre. Un dissabte al mes, d’11 a 12 del matí. Es tracta d’una reunió de mares i pares per a parlar i compartir experiències sobre un tema concret d’educació, de dificultats que se solen plantejar o de situacions que ens fan sentir insegurs. Hi ha un matrimoni coordinador que aporta també els seus coneixements.

Així que us animem a continuar creixent en amor, comunicació i coneixements, que els ajudin a continuar construint el seu projecte familiar.

 

Text : Carmen Serrano (Voluntaria)

0 Comments

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *