Una de les nostres activitats : TEATRE

Creativitat, esforç, constància, amistat, enginy són algunes de les moltes qualitats que es desenvolupen fent teatre.

A Terral ho sabem bé i per això, juntament amb l’esport i la música, és una de les activitats estrella que fem des de fa anys.

Hem pogut comprovar com les nenes creixen en la seva autoestima, les seves habilitats socials i sobretot en el seu esperit de superació. L’activitat és anual i culmina amb una representació preparada al llarg del curs.

Hi ha moltes històries que hem explicat sobre les taules d’un escenari:  Mary Poppins, El Rei Lleó, La Bella i la Bèstia, Peter Pan. Però, potser, l’obra de la qual ens sentim més orgulloses és la que vam representar l’any passat al festival de teatre organitzat pel Fontclara Cultural Club, a Vilafranca del Penedés.

A les bases del concurs s’exigia que l’obra aportés un missatge amb valors, i preferiblement, que fos original. Dubtàrem molt sobre què fer, però al final vam decidir representar la vida de Guadalupe Ortiz de Landázuri, una dona del segle XX que va treballar durant tota la vida en la promoció de l’educació de la dona. Una dona avançada a la seva època: era doctora en ciències químiques.

Vam crear  un guió en vers i s’interpretà a ritme de rap, amb una estètica i una coreografia moderna i actual. A l’escenari,  la Guadalupe es va convertir en una dona del segle XXI.

Per cert, vam guanyar el primer premi! 

Diada  molt familiar en què els pares i tots els que formem Terral ens vam sentir molt satisfets de l’esforç, la il·lusió i l’abundància d’art i, per què no dir-ho, la destresa que van demostrar les nenes damunt de l’escenari.

 

Text : Montse García (Responsable de l’àrea de teatre).

0 Comments

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *